728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από την ομάδα μικροχειρουργικής… Συγκόλληση χεριού 28χρονης!



Ένα ακόμη μικρό θαύμα έγινε από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων! Η ομάδα μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικής, μετά από μία λεπτή και πολύωρη επέμβαση, προχώρησε στη συγκόλληση χεριού μιας νεαρής κοπέλας που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Το τροχαίο είχε γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, κοντά στο Μονολίθι. Η 28χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Αποτέλεσμα ήταν ο βαρύς τραυματισμός. Μάλιστα το αριστερό της χέρι ακρωτηριάστηκε στο ύψος του αγκώνα.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ελήφθησαν όλα τα μέτρα ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση το μέλος του χεριού που είχε αποκοπεί.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου η ομάδα της μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικής, προχώρησε στην επέμβαση συγκόλλησης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες που διαθέτει η χώρα, η οποία έχει στο ενεργητικό της, πολλές επιτυχίες.

Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και οι γιατροί περιμένουν να περάσει ο απαραίτητος χρόνος, προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα για την πορεία και την επιτυχή έκβαση.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/39229-sigkolisi-xeriou-apo-tin-omada-mikroxeirourgikis-ioanninon.html
Από την ομάδα μικροχειρουργικής… Συγκόλληση χεριού 28χρονης! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016 Rating: 5 Ένα ακόμη μικρό θαύμα έγινε από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων! Η ομάδα μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: