ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Νέοι ύμνοι της Telegraph για το ΚαραβοστάσιΤο Καραβοστάσι, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ηπείρου, φαίνεται ότι αποτελεί και την αγαπημένη της Βρετανικής Telegraph..

Αυτή τη φορά, η βρετανική Telegraph καταγράφει τις 52 μυστικές παραλίες της Ευρώπης, οι οποίες επελέγησαν από τους «εμπειρογνώμονες» της, όπως υπογραμμίζει.

Κάποιες προσφέρουν μία υπέροχη απομόνωση.

Άλλες βρίσκονται κοντά σε κάποιο νυσταλέο χωριό, που επιμένει στις ίδιες συνήθειες εδώ και δεκαετίες.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για παραλίες που αγαπούν οι ντόπιοι, που έχουν πεντακάθαρα νερά, για τόπους που κρατούν αποστάσεις από τον μαζικό τουρισμό και διατηρούν ακόμη τον χαρακτήρα, την ιδιαιτερότητα τους.

Εάν αναζητάτε με την οικογένεια σας έναν σχετικά παλιομοδίτικο τ(ρ)όπο διακοπών –ένα πραγματικό διάλειμμα πλάι στο κύμα- ή, είστε ζευγάρι που θέλει να έχει όμως, και μια κάποια επαφή με τη νυχτερινή ζωή, η λίστα της Telegraph δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Για την Ελλάδα στην πρώτη θέση λοιπόν φιλοξενείται το Καραβοστάσι με την ακόλουθη περιγραφή:

Παραλία μήκους 500 μ. με άμμο και γαλανά νερά, σε απόσταση μερικών χλμ από τη λεωφόρο που ενώνει τα Σύβοτα με την Πάργα. Στο νότιο άκρο της διακρίνεται στον ορίζοντα η Κέρκυρα. Παρότι οργανωμένη προσφέρει μία αίσθηση απομόνωσης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]