728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέοι ύμνοι της Telegraph για το Καραβοστάσι



Το Καραβοστάσι, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ηπείρου, φαίνεται ότι αποτελεί και την αγαπημένη της Βρετανικής Telegraph..

Αυτή τη φορά, η βρετανική Telegraph καταγράφει τις 52 μυστικές παραλίες της Ευρώπης, οι οποίες επελέγησαν από τους «εμπειρογνώμονες» της, όπως υπογραμμίζει.

Κάποιες προσφέρουν μία υπέροχη απομόνωση.

Άλλες βρίσκονται κοντά σε κάποιο νυσταλέο χωριό, που επιμένει στις ίδιες συνήθειες εδώ και δεκαετίες.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για παραλίες που αγαπούν οι ντόπιοι, που έχουν πεντακάθαρα νερά, για τόπους που κρατούν αποστάσεις από τον μαζικό τουρισμό και διατηρούν ακόμη τον χαρακτήρα, την ιδιαιτερότητα τους.

Εάν αναζητάτε με την οικογένεια σας έναν σχετικά παλιομοδίτικο τ(ρ)όπο διακοπών –ένα πραγματικό διάλειμμα πλάι στο κύμα- ή, είστε ζευγάρι που θέλει να έχει όμως, και μια κάποια επαφή με τη νυχτερινή ζωή, η λίστα της Telegraph δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Για την Ελλάδα στην πρώτη θέση λοιπόν φιλοξενείται το Καραβοστάσι με την ακόλουθη περιγραφή:

Παραλία μήκους 500 μ. με άμμο και γαλανά νερά, σε απόσταση μερικών χλμ από τη λεωφόρο που ενώνει τα Σύβοτα με την Πάργα. Στο νότιο άκρο της διακρίνεται στον ορίζοντα η Κέρκυρα. Παρότι οργανωμένη προσφέρει μία αίσθηση απομόνωσης.

Νέοι ύμνοι της Telegraph για το Καραβοστάσι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2016 Rating: 5 Το Καραβοστάσι, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ηπείρου, φαίνεται ότι αποτελεί και την αγαπημένη της Βρετανικής Telegraph.. Αυτή τη φ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: