728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μία πρωτοβουλία για πολλά μπράβο!



Μία πρωτοβουλία που αξίζει πολλά μπράβο. Είναι αυτή που πήρε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου μετά από τα κρούσματα απάτης σε βάρος ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής.

Καταρτισμένοι αστυνομικοί βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες.. Σε ΚΑΠΗ, σε καφενεία, σε άλλους χώρους.. Κι εκεί τους έδωσαν αναλυτικές οδηγίες για τους τρόπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κάθε επίδοξο απατεώνα.

Επίσης, αστυνομικοί διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια σε κατοίκους απομακρυσμένων χωριών, καθώς και σε πολίτες και επισκέπτες σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου και σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Ηπείρου, με χρήσιμες συμβουλές για πρόληψη κλοπών και απατών.

Μία πρωτοβουλία για την οποία αξίζουν πολλά μπράβο στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κώστα Σκούμα, στους Αστυνομικούς Διευθυντές αλλά κυρίως στους αστυνομικούς που με τρόπο απλό και κατανοητό, βρέθηκαν δίπλα στον πολίτη. Άλλωστε η αστυνομία δεν κρίνεται μόνο από τις επιτυχίες στο σκληρό έγκλημα... Κρίνεται κι από τέτοιες δράσεις, από την δυνατότητα της να επικοινωνήσει και να προλάβει.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/38718-2016-06-16-18-05-44.html
Μία πρωτοβουλία για πολλά μπράβο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016 Rating: 5 Μία πρωτοβουλία που αξίζει πολλά μπράβο. Είναι αυτή που πήρε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου μετά από τα κρούσματα απάτης σε βάρος ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: