728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας



Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας:

«Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας, έκλεισε αισίως ένα χρόνο πλούσιο σε δημιουργικές δράσεις που σκοπό έχουν την υλοποίηση των αρχών του εθελοντισμού και μόνο.

Τον Ιούνιο του 2015 κατόπιν συζητήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς αποφασίστηκε(κατόπιν αιτήματος μας) να στεγαστούμε στο Πνευματικό Κέντρο που βρίσκεται στο χωρίο μας ,στη Νέα Σαμψούντα Πρεβέζης. Έτσι έχοντας το δικό μας χώρο θα μπορούμε να λειτουργούμε σαν ομάδα , να συντονιζόμαστε με συγκεκριμένη έδρα για να εκπληρώνουμε τους στόχους μας .Για να γίνει ο χώρος μας πιο ουσιαστικός και δημιουργικός αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε ένα όραμα αγάπης, μια δανειστική-ανταλλακτική βιβλιοθήκη, με κλασσική, παραδοσιακή και σύγχρονη λογοτεχνία ,νέες και παλιές εκδόσεις έτσι ώστε να προσελκύσουμε ,όσο αυτό είναι δυνατόν, τους βιβλιόφιλους του χωριού μας και όχι μόνο. Σε αυτό το διάστημα προβήκαμε σε ανακοινώσεις και ζητήσαμε την δική σας βοήθεια στην συγκέντρωση βιβλίων που θέλατε να προσφέρετε για να γίνει ο σκοπός αυτού του οράματος πραγματικότητα. Η ανταπόκριση και η συμπαράσταση σας, για μας, έκπληξη και χαμόγελο μαζί. Από παντού (μέσω της σελίδας μας στο facebοok)ανταποκριθήκατε άμεσα, προσφέροντας βιβλία. Μία πράξη ανέλπιστη και συνάμα συγκινητική γιατί εξακολουθείτε να μας στηρίζετε . Όλοι βοηθήσατε ώστε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό αριθμό βιβλίων. Το δικό μας ευχαριστώ είναι οι αναρτήσεις στην σελίδα μας στο facebook που κοινοποιούσαμε κάθε φορά την προσφορά σας, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε πλέον εμείς για σας.

Τα όποια προβλήματα που μας καθυστέρησαν να αποκτήσουμε το δικό μας χώρο ,μπήκαν στο περιθώριο γιατί μας δίνατε και δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις μας απτόητοι .

Επιτέλους στις αρχές Μαΐου του 2016 , αποκτήσαμε το χώρο μας, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε το έργο μας.

Σήμερα ,από καλύτερη θέση και έχοντας να απαριθμήσουμε με υπερηφάνεια δράσεις που ανακούφισαν την ζωή πολλών, με τα πολύ λίγα μέσα που διαθέταμε ,θέλουμε να πετύχουμε την υλοποίηση δυο σημαντικών στόχων που έχει θέσει η ομάδα και είναι:


H δημιουργία δανειστικής-ανταλλακτικής βιβλιοθήκης (έτσι τα βιβλία θα πάψουν να παραμένουν «υπομονετικά» τόσο καιρό σε πολλά κουτιά και θα βρουν την θέση που τους αρμόζει… στα ράφια μιας βιβλιοθήκης).


Την κατασκευή ράμπας στην πλατεία του χωριού μας για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα έτσι ώστε να έχουν το εύλογο δικαίωμα να συμμετέχουν και αυτοί με αξιοπρέπεια στα πολιτιστικά (και όχι μόνο) δρώμενα του χωριού μας.



ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σταθείτε (όπως το κάνετε μέχρι τώρα) δίπλα μας και να μας στηρίξετε όπως εσείς θεωρείτε καλύτερο ηθικά και οικονομικά για την πραγματοποίηση αυτών των δυο φιλόδοξων στόχων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενωμένοι να καταφέρουμε θαύματα, να μοιράσουμε χαρά και αισιοδοξία.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑΝΙΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΠΟΠΗ».


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/19511-anakoinosi-tis-ethelontikis-oamadas.html
Ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016 Rating: 5 Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας: «Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας, έκλεισε αισίως...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: