728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πνίγηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυριάκης (πατέρας του Σπύρου) στην παραλία Πάργας



Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πάργα στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής(24-6-16) όταν ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας Γιώργος Κυριάκης, από τους ιδρυτές της πολύ επιτυχημένης επιχείρησης Lichnos beach πήγε να κάνει το μπάνιο του στην ομώνυμη παραλία κάτω από την επιχείρησή του και έχασε τη ζωή του. Έπεσε στη θάλασσα και η σύζυγός του που ήταν μαζί του, όταν δεν τον είδε να βγαίνει στην επιφάνεια ανησύχησε και άλλοι λουόμενοι τον ανέσυραν ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πάργας αλλά ήταν πλέον αργά αφού είχε φύγει από τη ζωή.
Η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων θα δώσει απάντηση για το αν πρόκειται για πνιγμό ή για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Πρόκειται για τον πατέρα του Σπύρου Κυριάκη που πρόσφατα εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.
Στη φωτό που δημοσιεύουμε πιο πάνω εικονίζεται ο Σπύρος Κυριάκης(αριστερά) με τον πατέρα του Γιώργο, που φωτογραφήθηκαν στην Πρέβεζα, στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» την ημέρα της γιορτής του Πατέρα.
Ο Σπύρος μόνο χαρές είχε δώσει στον πατέρα του και η τραγική αυτή κατάληξη συγκλόνισε την κοινωνία της Πάργας, καθώς η οικογένεια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Το Patatoukos.com συλλυπείται θερμά την οικογένεια του εκλιπόντος.
πηγη: http://prevezaposto.gr/archives/28657
Πνίγηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυριάκης (πατέρας του Σπύρου) στην παραλία Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016 Rating: 5 Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πάργα στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής(24-6-16) όταν ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας Γιώργο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: