728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξαιρείται η Εγνατία Οδός από τα αναλογικά διόδια



H Εγνατία Οδός εξαιρέθηκε από τη διάταξη, που ψηφίστηκε πριν δύο εβδομάδες από τη Βουλή, για την εγκατάσταση και τη λειτουργία αναλογικών διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της χώρας, μετά από απαίτηση των δανειστών.

Η υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη ανέφερε ότι αυτή η διάταξη επικροτήθηκε από πολλά ευρωπαϊκή κράτη, αλλά δεν είχαν την ίδια άποψη οι θεσμοί, οι οποίοι «αντί να στηρίξουν την όλο πιο γρήγορη εφαρμογή του συστήματος, πιέζουν σθεναρά να εξαιρεθεί από την διάταξη αυτή η Εγνατία και να εφαρμοστεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση του 2014".

Η υφυπουργός Μεταφορών σημείωσε ότι για να μην υπάρξουν επιπλοκές στην αξιολόγηση και στο μοντέλο αξιοποίησης της Εγνατίας Οδού, η κυβέρνηση φέρνει αυτήν την τροπολογία.

Ωστόσο, σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση ισχύει η δέσμευση της κυβέρνησης πως θα προχωρήσει, άμεσα, στην εγκατάσταση αναλογικών διοδίων, ξεκινώντας από την Εγνατία και με στόχο να βελτιωθεί ο υφιστάμενος σχεδιασμός.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/38449-2016-06-03-05-56-08.html
Εξαιρείται η Εγνατία Οδός από τα αναλογικά διόδια Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2016 Rating: 5 H Εγνατία Οδός εξαιρέθηκε από τη διάταξη, που ψηφίστηκε πριν δύο εβδομάδες από τη Βουλή, για την εγκατάσταση και τη λειτουργία αναλογικών...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: