728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μετ’ εμποδίων συνεδρίαση στο Δ.Σ. Δήμου Πάργας – Ανεξαρτητοποίηση συμβούλου



Το atpreveza.gr σας είχε μεταφέρει την εικόνα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάργας στις 8 Ιουνίου (δείτε την παραπάνω φωτογραφία και διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ), η οποία αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, λόγω απουσιών δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου Αντώνη Νάστα.

Στις 16 Ιουνίου είχε προγραμματιστεί η επανάληψη τόσο της ειδικής συνεδρίασης με θέματα: Α.Δ.Σ για έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014, Α.Δ.Σ για έγκριση ισολογισμού διάθεσης αποτελεσμάτων και προσάρτημα χρήσεως 2014, Α.Δ.Σ για έγκριση σύνταξης έκθεσης της Οικονομικής Επιτροπής για τα πεπραγμένα της χρήσης 2014, όσο και της κανονικής συνεδρίασης με 22 θέματα.

Παρ’ όλα αυτά η ειδική συνεδρίαση και πάλι αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, ενώ η κανονική συνεδρίαση έγινε μετ’ εμποδίων με συμβούλους να καλούνται τηλεφωνικά να προσέλθουν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση μάλιστα αντέδρασε έντονα για την εικόνα αυτή, κάνοντας λόγο για απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας και περιβάλλοντος, ο κ. Γιώργος Βλασίου απέστειλε και επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στο δημοτικό συμβούλιο, από την παράταξη του Αντώνη Νάστα.


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/19588-met-empodion-sinedriasi-sto-dimo-pargas-anejartitopoiisi.html
Μετ’ εμποδίων συνεδρίαση στο Δ.Σ. Δήμου Πάργας – Ανεξαρτητοποίηση συμβούλου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016 Rating: 5 Το atpreveza.gr σας είχε μεταφέρει την εικόνα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάργας στις 8 Ιουνίου (δείτε την παραπ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: