ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Μετ’ εμποδίων συνεδρίαση στο Δ.Σ. Δήμου Πάργας – Ανεξαρτητοποίηση συμβούλουΤο atpreveza.gr σας είχε μεταφέρει την εικόνα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάργας στις 8 Ιουνίου (δείτε την παραπάνω φωτογραφία και διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ), η οποία αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, λόγω απουσιών δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου Αντώνη Νάστα.

Στις 16 Ιουνίου είχε προγραμματιστεί η επανάληψη τόσο της ειδικής συνεδρίασης με θέματα: Α.Δ.Σ για έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014, Α.Δ.Σ για έγκριση ισολογισμού διάθεσης αποτελεσμάτων και προσάρτημα χρήσεως 2014, Α.Δ.Σ για έγκριση σύνταξης έκθεσης της Οικονομικής Επιτροπής για τα πεπραγμένα της χρήσης 2014, όσο και της κανονικής συνεδρίασης με 22 θέματα.

Παρ’ όλα αυτά η ειδική συνεδρίαση και πάλι αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, ενώ η κανονική συνεδρίαση έγινε μετ’ εμποδίων με συμβούλους να καλούνται τηλεφωνικά να προσέλθουν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση μάλιστα αντέδρασε έντονα για την εικόνα αυτή, κάνοντας λόγο για απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας και περιβάλλοντος, ο κ. Γιώργος Βλασίου απέστειλε και επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στο δημοτικό συμβούλιο, από την παράταξη του Αντώνη Νάστα.


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/19588-met-empodion-sinedriasi-sto-dimo-pargas-anejartitopoiisi.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]