728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Το παιδί πρόσφυγας».



Ημερίδα με τίτλο «Το παιδί πρόσφυγας » οργανώνει τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων .

Το 40% των προσφύγων και μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα είναι παιδιά και τουλάχιστον 2000 απ’ αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα ασυνόδευτα.

Στην ημερίδα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα: Τι γίνονται όλα αυτά τα παιδιά; Ποια τύχη τα περιμένει; Ποιες οι ευθύνες των χωρών που τα «υποδέχονται»; Πώς και αν εξασφαλίζονται τα δικαιώματά τους; Ποιοι οφείλουν να κάνουν κάτι και τι;

Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της ΕΛΑΣ, της Εισαγγελίας Ανηλίκων, του δήμου Αθηναίων, της νομικής επιστήμης, της εκπαίδευσης, της Εκκλησίας, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, του ΕΕΣ και άλλοι.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.



πηγη: http://magdasnews.gr
«Το παιδί πρόσφυγας». Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016 Rating: 5 Ημερίδα με τίτλο «Το παιδί πρόσφυγας » οργανώνει τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: