728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για υγεία και παιδεία



Με δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις, μία από το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο και μία δεύτερη από την ΑΔΕΔΥ κι άλλα σωματεία, οι εργαζόμενοι των Ιωαννίνων διαμαρτυρήθηκαν σήμερα για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και της παιδείας.

Πρόκειται για δύο από τους πλέον ευαίσθητους τομείς που έχουν πληγεί από τα μνημονιακά μέτρα και οι συνέπειες το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Σήμερα τα νοσοκομεία λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας λόγω της απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.

Παράλληλα, σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα και οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί. Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους το αντίτιμο της επίσκεψης, ή θα επισκέπτονται τις δημόσιες δομές υγείας.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση εξόφλησης οφειλομένων ποσών και κάνει λόγο για οσμή σκανδάλου στον τρόπο ελέγχου των παραστατικών ώστε να αποπληρωθούν οι υποχρεώσεις που αφορούσαν το 10% από το 2012.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/38549-2016-06-08-10-01-48.html
Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για υγεία και παιδεία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016 Rating: 5 Με δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις, μία από το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο και μία δεύτερη από την ΑΔΕΔΥ κι άλλα σωματεία, οι εργαζόμενοι ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: