728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι Παξοί είναι ο 5ος καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός στην Ευρώπη




Η Rough Guides, μία βρετανική εκδοτική εταιρεία ταξιδιωτικών οδηγών συγκέντρωσε τις δέκα καλύτερες προτάσεις για χαλαρές, καλοκαιρινές διακοπές σε παράκτιους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους συμπεριέλαβε και τους Παξούς.

Παραθαλάσσιες περιοχές σε χώρες όπως Κροατία, Ιταλία και Γαλλία συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα, για να ακολουθήσουν ονειρικά σημεία σε Αγγλία, Ελλάδα και Βουλγαρία. Το top 10 του εκδοτικού οίκου συμπληρώνουν αγαπημένα μέρη σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία.

Στην πέμπτη θέση της λίστας βρίσκουμε ένα αγαπημένο και πραγματικά παραδεισένιο νησάκι των Επτανήσων, που αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλαρές διακοπές με τους φίλους, απολαμβάνοντας μακροβούτια στα κρυστάλλινα ονειρικά νερά του Ιονίου. Ο δημοφιλής προορισμός του Ιονίου, σύμφωνα με το μύθο, δημιουργήθηκε μετά από το χτύπημα της τρίαινας του Ποσειδώνα στην Κέρκυρα, ο οποίος ήθελε ένα απόμερο σημείο για να στεγάσει τον έρωτά του με την Αμφιτρίτη. Οι Παξοί, λοιπόν, ένα από τα πιο παραδεισένια μέρη, όχι μόνο του Ιονίου, αλλά ολόκληρου του ελληνικού νησιωτικού κόσμου, θα σας μαγέψουν με το απαράμιλλο κάλλος, τα διάφανα νερά και τα γραφικά σπίτια τους. Μια βόλτα στα σοκάκια του Γάιου, του λιμανιού των Παξών, θα σας συστήσει στις ομορφιές της πρωτεύουσας του νησιού. Από τα highlights του νησιού, το ηλιοβασίλεμα από το σημείο του Ερημίτη, όπου το μάτι φτάνει μέχρι την Ιταλία.

Ποιο είναι το top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών σύμφωνα με το Rough Guides;
1. Rab, Κροατία
2. Tropea, Ιταλία
3. Ile de Re, Γαλλία
4. Norfolk, Αγγλία
5. Παξοί, Ελλάδα
6. Βουλγαρία
7. Liguria, Ιταλία
8. Galicia, Ισπανία
9. Languedoc, Γαλλία
10. Rugen, Γερμανία 



πηγη:
Οι Παξοί είναι ο 5ος καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός στην Ευρώπη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016 Rating: 5 Η Rough Guides, μία βρετανική εκδοτική εταιρεία ταξιδιωτικών οδηγών συγκέντρωσε τις δέκα καλύτερες προτάσεις για χαλαρές, καλοκαιρινές...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: