728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πάργας Δημήτρης Γκίνης στον Prisma 91,6: Είναι άδικο να δυσφημείται η Πάργα από την έλλειψη δομών Υγείας



Με τα νέα μέτρα που έλαβε κυβέρνηση η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών μεσογειακών τουριστικών προορισμών με την υψηλότερη επιβάρυνση στο τουριστικό πακέτο υπογράμμισε μιλώντας στον Prisma 91,6 ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πάργας Δημήτρης Γκίνης.

“Όσο και να θέλουμε να κρατήσουμε τις τιμές των τουριστικών πακέτων χαμηλά είναι δύσκολο καθώς ο Φ.Π.Α. είναι ιδιαίτερα υψηλός στην Ελλάδα 13% για τα τουριστικά καταλύματα, καθώς και για τις λοιπές υπηρεσίες ανέρχεται σε ποσοστό 23% ενώ στην Κροατία σε 5 και 13 αντίστοιχα αλλά και την Τουρκία στο 8%.

Ωστόσο και το φετινό καλοκαίρι φαίνεται ότι η Πάργα έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των τουριστών σύμφωνα με τους ειδικούς, τα σκήπτρα αυτά φαίνεται ωστόσο να κρατιούνται από πέρσι καθώς με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία trivago ήρθε δεύτερη και τα Σύβοτα τρίτος προορισμός κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Το γεγονός ότι συγκριτικά με πέρυσι από την σκανδιναβική αγορά θα υπάρχουν δύο επιπλέον πτήσεις κάνει τις εκτιμήσεις ακόμα πιο αισιόδοξες.

Ο ίδιος ωστόσο ανέφερε ότι θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ενώ το κράτος φορολογεί με τόσους υψηλούς συντελεστές, δεν υπάρχουν προβλέψεις για υποδομές με τραγικό παράδειγμα προχθές ένας τουρίστας να χάνει τη ζωή του στην παραλία του Βάλτου περιμένοντας το ασθενοφόρο μιάμιση ώρα να έρθει από το Καναλάκι.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι τόσο εμπορικός σύλλογος όσο και επαγγελματίες αλλά και ο σύλλογος γυναικών κάνουν μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουν το κέντρο υγείας το οποίο μερικές φορές δεν έχει ούτε γάζες.

Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε μια διαφήμιση για την Πάργα και από πίσω να κρύβεται μια δυσφήμιση υπογράμμισε, παροτρύνοντας τους τοπικούς βουλευτές να πιέσουν για την επίλυση των λόγω θέματος.

Επίσης αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο κτίριο Βασιλά το οποίο παραμένει παρατημένο και ετοιμόρροπο και είναι κρίμα όπως ανέφερε μετά το κτίριο να το αφήσουμε στο έλεος του θεού.



  
                                                            
πηγη:http://www.prevezatoday.gr/proedros-emporikou-sillogou-pargas-dimitris-gkinis-ston-prisma-916-ine-adiko-na-disfimite-i-parga-apo-tin-ellipsi-domon-igias/
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πάργας Δημήτρης Γκίνης στον Prisma 91,6: Είναι άδικο να δυσφημείται η Πάργα από την έλλειψη δομών Υγείας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 24, 2016 Rating: 5 Με τα νέα μέτρα που έλαβε κυβέρνηση η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών μεσογειακών τουριστικών προορισμών με τη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: