728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

O Θανάσης Ράπτης στον Prisma 91,6 για τον Βιολογικό Καναλακίου




Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας Θανάσης Ράπτης μίλησε καλεσμένος του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 για τα σημαντικά θέματα της περιοχής και αφορμή τις εξελίξεις του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου σε σχέση με τον βιολογικό καθαρισμό.

Ο κ Ράπτης τόνισε ότι πρέπει να γίνουν σειρά από παρεμβάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν τόσο σε πολιτιστικό όσο και σε τουριστικό επίπεδο στην περιοχή.

Σε σχέση με το βιολογικό σημείωσε «Η ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκινά εδώ και 12 χρόνια που έχει ανατεθεί η μελέτη σε ένα γραφείο και δεν αναφέρεται πουθενά ότι σαν αποδέκτης σύμφωνα με επιθυμία των κατοίκων να είναι η θάλασσα. Έχουμε διαδοχικά δημοτικά συμβούλια που μιλάν για την θάλασσα ενώ δεν αναφέρετε στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων πουθενά. Δηλαδή ο εργοδότης (δήμος) δεν έδωσε εντολή στον μελετητή να διατυπώσει μια άποψη και για τη θάλασσα;»

Ο κ Ράπτης αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να παραιτηθεί που ανέφερε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο: «Έκανα ένα προσυμβούλιο με τους συμβούλους της παράταξής μου και επειδή δεν μπορώ να κάνω μη τεκμηριωμένες προτάσεις μετά από 12 χρόνια κατέθεσα την πρόταση και είπα ότι εγώ διαφωνώ και μετά την ψηφοφορία εγώ παραιτούμαι. Τελικά δεν έγινε ψηφοφορία ποτέ. Φυσικά όλοι οι σύμβουλοι της παράταξής μου απαίτησαν να μη παραιτηθώ και να το ξανασκεφτώ».

Σχολιάζοντας δε τον τρόπο με τον οποίο κινείται η δημοτική αρχή σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις ανέφερε: «Ο κ Νάστας στο τέλος της προηγούμενης θητείας του είχε κάνει 70 απευθείας αναθέσεις και βρέθηκε με ένα ποσοστό 64%, τι να κάνω να το φθάσουμε 100% καταγγέλλοντας τις απευθείας αναθέσεις οι οποίες συνεχίζονται; Είναι ένας τρόπος λειτουργίας αδιαφανής, με δημοτικά συμβούλια χωρίς καμία εισήγηση, μπαίνει ένα θέμα αορίστως να πάρουμε θέση…» .



Ακούστε το απόσπασμα:


O Θανάσης Ράπτης στον Prisma 91,6 για τον Βιολογικό Καναλακίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 17, 2016 Rating: 5 Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας Θανάσης Ράπτης μίλησε καλεσμένος του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 για ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: