728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην ταβέρνα του Jimmy TheGreek γευμάτισε ο Αρχιεπίσκοπος, στη Μαργαρώνα Πρέβεζας




Με λιτό τρόπο γευμάτισε το μεσημέρι της Παρασκευής που βρέθηκε στην Πρέβεζα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που συνοδεύονταν από τον Μητροπολίτη Πρέβεζας κ.Χρυσόστομο.
Η Μαργαρώνα έχει δύο ταβέρνες. Μία δίπλα στο εκκλησάκι που ιδιοκτήτης είναι ο Τούρκος Χασάν που έχει κυρίως ανατολίτικη κουζίνα και πιο πάνω στις εργατικές κατοικίες έχει μια εξαιρετική ταβέρνα κυρίως με ψάρια και θαλασσινά ο Τζίμης Κόκκης, που φαίνεται στην πάνω φωτό με τον Αρχιεπίσκοπο. Εννοείται πως προτιμήθηκε η ταβέρνα του Τζίμη… για να μην γίνει είδηση η άλλη επιλογή.
Προσιτός και απλός ο Μακαριώτατος συνομίλησε αλλά και φωτογραφήθηκε με θαμώνες του καταστήματος, όπως για παράδειγμα με τα στελέχη του ΤΕΙ Πρέβεζας που φαίνονται στις παρακάτω φωτό.




Στην ταβέρνα του Jimmy TheGreek γευμάτισε ο Αρχιεπίσκοπος, στη Μαργαρώνα Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016 Rating: 5 Με λιτό τρόπο γευμάτισε το μεσημέρι της Παρασκευής που βρέθηκε στην Πρέβεζα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που συνοδεύονταν από τον Μητ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: