728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι της Ηπείρου και το φετινό Πάσχα



Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι της Ηπείρου και το φετινό Πάσχα

Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι ήταν το φετινό Πάσχα η κίνηση στις εθνικές οδούς αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου, καθώς βρέθηκαν στην περιοχή μας περισσότεροι απόδημοι αλλά και τουρίστες.

Δυστυχώς, η έξοδος και η επιστροφή των εκδρομέων δεν υπήρξε αναίμακτη, καθώς δύο ταξιδιώτες σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στο Κομπότι της Άρτας. Πανελλαδικά εξάλλου πολλές ήταν οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο και εκατοντάδες οι τραυματίες από ατυχήματα.

Σε Πανελλαδικό επίπεδο, για μια ακόμη φορά, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. οι δρόμοι βάφτηκαν με αίμα μέσα στις γιορτές του Πάσχα.

Συνολικά 33 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, 40 τραυματίστηκαν σοβαρά και 389 ελαφρύτερα.

Με άλλα λόγια, κατά το δεκαήμερο των γιορτών, κατά μέσο όρο, έχαναν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, τρία άτομα την ημέρα.

Το φετινό Πάσχα η κίνηση στις εθνικές οδούς όλης της χώρας ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τη Δευτέρα και μόνο στην Αττική από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου επέστρεψαν περίπου 85.000 οχήματα και 55.000 από την Εθνική Αθηνών – Λαμίας.


Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι της Ηπείρου και το φετινό Πάσχα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5 Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι της Ηπείρου και το φετινό Πάσχα Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι ήταν το φετινό Πάσχα η κίνηση στις εθνικές οδούς α...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: