728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΠΡΈΒΕΖΑ:Ο ΔΙΚΌΣ ΜΑΣ ΠΆΝΟΣ ΤΖΊΜΑΣ ΔΙΈΠΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ.


Τα Ελληνικά χρώματα εκπροσώπησαν τα παιδιά της Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Φινλανδία.
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει το μεγάλο αστέρι μας ο δικός μας Τζίμας Παναγιώτης που έπαιξε τον βασικότερο ρόλο για να φτάσει η ομάδα του ως εκεί μιας και ήταν ο πρώτος σκόρερ στους τελικούς στην Αθήνα έχοντας αντιμετωπίσει τους αντίστοιχους νέους της ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Ατρόμητου,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κλπ.

Στον τελικό αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ κέρδισαν στα πέναλτυ και έτσι φτάσαμε στη Φινλανδία όπου κατάφεραν να αποσπάσουν καλά αποτελέσματα με αντίπαλους μεγαθήρια όπως η spartak Μόσχας Dynamo Κιέβου κλπ.

Τα παιδιά απέσπασαν πολύτιμες εμπειρίες που θα βρουν μπροστά τους στην μετέπειτα ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης διαπρέπει και στην δική μας Super League καθώς είναι πρώτος σκόρερ με τα χρώματα του Αστέρα.

Εμείς αισθανόμαστε περήφανοι που ένα δικό μας παιδί πετυχαίνει τόσο πολλά σε τόσο μικρή ηλικία και είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα τον δούμε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.


ΠΡΈΒΕΖΑ:Ο ΔΙΚΌΣ ΜΑΣ ΠΆΝΟΣ ΤΖΊΜΑΣ ΔΙΈΠΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 24, 2016 Rating: 5 Τα Ελληνικά χρώματα εκπροσώπησαν τα παιδιά της Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Φινλανδία. Φυσικά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: