728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Αθήνα το πανευρωπαϊκό συνέδριο για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα


Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία και τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές θα συναντηθούν στο Ξενοδοχείο Apollon Divani στο Καβούρι

Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία και τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές θα συναντηθούν στην Αθήνα, από την 1η Ιουνίου έως και τις 2 Ιουνίου, στο Ξενοδοχείο Apollon Divani στο Καβούρι, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Εταιρειών Αυτο-θεραπείας (AESGP).

Οι συγχωνεύσεις εταιριών που έχουν γίνει στη φαρμακοβιομηχανία και οι σημαντικές αλλαγές που προωθούνται στην αγορά της αυτοφροντίδας, στα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ), θα αποτελέσουν την αφορμή για ανταλλαγή απόψεων από όλους τους συνέδρους.
Εξίσου σημαντικές θα είναι οι αναφορές στην εφαρμογή των στρατηγικών ψηφιακής εφαρμογής σε διάφορους τομείς, όπως σ’ αυτόν των brands.



Στις εργασίες του συνεδρίου θα παρουσιασθούν επίσης οι επιπτώσεις από την ανάγκη εφαρμογής νέων νομικών διαδικασιών, π.χ. για τα ψευδεπίγραφα φάρμακα και τη φαρμακοεπαγρύπνηση.
Πολλοί διακεκριμένοι ειδικοί στα θέματα θα φροντίσουν με τις παρουσιάσεις τους να διαφωτίσουν τους συμμετέχοντες σε όλα τα θέματα και να μη μείνουν αναπάντητα οποιαδήποτε ερωτήματα πάνω στις διαγραφόμενες παγκόσμιες τάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αυτοφροντίδας.

Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται οι: Roger Scarlett-Smith, πρόεδρος AESGP, Erica Mann, πρόεδρος Consumer Health Bayer, Brian McNamara, πρόεδρος Αμερικής και Ευρώπης GSK Consumer Health, Vincent Warnery, αντιπρόεδρος Sanofi, Briande Buitleir, CEO της PGT Healthcare, Michael Becker, αναπληρωτής πρόεδρος της Φαρμακοβιομηχανίας της Γερμανίας, Laurent Faracci, αντιπρόεδρος της Reckitt Beckinser, Jan Smits, πρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών, Katarzyna Swiderek, πρόεδρος των Ευρωπαίων Φοιτητών Φαρμακευτικής, Lars Ritter, Ευρωκοινοβούλιο, June Raine, Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, Αλεξάνδρα Νικολακοπούλου, Γενική Διεύθυνση Υγείας της Κομισιόν, Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος ΠΦΣ, Νικόλαος Βέττας, καθηγητής Οικονομικών Πανεπιστημίου Αθηνών και γενικός διευθυντής ΙΟΒΕ, Declan Costello, Γενική Διεύθυνση Οικονομικών της Κομισιόν. 


πηγη: http://magdasnews.gr
Στην Αθήνα το πανευρωπαϊκό συνέδριο για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5 Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία και τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές θα συναντηθούν στο Ξενοδοχείο Apol...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: