728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο παρελθόν του θύματος τα αίτια της άγριας δολοφονίας… Που στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στους «νόμους» της Αλβανικής βεντέτας, στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαλευκάνει την άγρια δολοφονία του 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα διενεργήσει τη νεκροψία- νεκροτομή.

Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε επαγγελματικό χτύπημα ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης ή οι δράστες να έχουν διαπράξει ανάλογα εγκλήματα και κατά το παρελθόν.

Το θύμα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε πλήρως. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν βρέθηκε η παραμικρή αμυχή.

Τα αίτια του εγκλήματος δεν αποκλείεται να συνδέονται με το ποινικό παρελθόν που έχει στη χώρα του. Οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία, αναφέρουν ότι έχει φυλακιστεί για αδικήματα κλοπών, ωστόσο ερευνά κι άλλες πτυχές της δραστηριότητας του θύματος.

Ο χώρος εξάλλου που επέλεξε να εργαστεί τους τελευταίους δύο μήνες, παραπέμπει σε κρησφύγετο, καθώς είναι εξαιρετικά απομονωμένος, ενώ ο ίδιος απέφευγε τις επισκέψεις στο χωριό όπως και τις σχέσεις ακόμη και με συμπατριώτες του, που εργάζονται στην περιοχή.

Φαίνεται πάντως πως πριν καταλήξει στα ορεινά της Γλυκής, είχε εργαστεί και σε άλλη περιοχή της Ηπείρου, γεγονός το οποίο αποτελεί στοιχείο της αστυνομικής έρευνας.

Από την αστυνομία εξετάζονται συμπατριώτες του 25χρονου ενώ συγγενικό του πρόσωπο που ζει κι εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους αστυνομικούς.

Στο χώρο της άγριας δολοφονίας, βρέθηκε κλιμάκιο του εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη.

Από την ανάλυση όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί, στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, εκτιμάται ότι μπορούν να προκύψουν επιπλέον χρήσιμα στοιχεία για την έρευνα.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί, όργωσαν στην κυριολεξία την ευρύτερη περιοχή, χωρίς να καταστεί εφικτό να εντοπίσουν το κεφάλι του θύματος.


Στο παρελθόν του θύματος τα αίτια της άγριας δολοφονίας… Που στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016 Rating: 5 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Στους «νόμους» της Αλβανικής βεντέτας, στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαλευκάνει την άγρια δολοφονία του...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: