728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκοψαν κλήση σε νεκροφόρα που περίμενε να παραλάβει τη σορό!



Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης όταν η τροχαία αποφάσισε να κόψει κλήση στον οδηγό μιας νεκροφόρας που περίμενε να παραλάβει το φέρετρο για να μεταφέρει τη σορό.

Συγκεκριμένα, ο τροχονόμος του τμήματος τροχαίας Αγίου Νικολάου αποφάσισε να εξαντλήσει όλη την αυστηρότητά του στον οδηγό της νεκροφόρας καθώς όχι μόνο του έκοψε κλήση αλλά αφαίρεσε την πινακίδα του οχήματός του επειδή είχε σταθμεύσει σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση.

Όπως αναφέρει το cretalive, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε την αντίδραση του οδηγού, ο οποίος κάνει λόγο για ένα πρωτοφανές γεγονός.

Ωστόσο, από την πλευρά της, η τροχαία διευκρίνισε ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα, ενώ στην πίσω πλευρά αντί για πινακίδα με κανονικούς αριθμούς, έφερε το όνομα του γραφείου τελετών.
 
 
Έκοψαν κλήση σε νεκροφόρα που περίμενε να παραλάβει τη σορό! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 28, 2016 Rating: 5 Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης όταν η τροχαία αποφάσισε να κόψει κλήση στον οδηγό μιας νεκροφόρας που περίμενε να π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: