728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέσσερις συλλήψεις για όπλα, κατασχέθηκαν πιστόλια κρότου



Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και στον Καλόβατο Άρτας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και ερευνών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Πρέβεζας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 43, 26, 30, και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα και σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού.

Σε βάρος του ενός 43χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, εντόπισαν ένα βαλιτσάκι μεταφοράς όπλου που περιείχε ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, 32 αβολίδωτα φυσίγγια και 2 φωτοβολίδες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, δύο αβολίδωτα φυσίγγια και μία χοάνη εκτόξευσης φωτοβολίδων – κροτίδων. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος ήταν κάτοχος και ενός ακόμη πιστολιού κρότου, το οποίο είχε παραδώσει στον 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος στην συνέχεια το παρέδωσε στον 30χρονο συλληφθέντα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ανωτέρω όπλο μαζί με μία γεμιστήρα.

Στην τρίτη περίπτωση, στον Καλόβατο Άρτας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας Πρέβεζας, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, εντόπισαν δύο πιστόλια κρότου, δύο γεμιστήρες, δύο εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων, (141) αβολίδωτα φυσίγγια, πέντε πυροτεχνήματα και πέντε μεταλλικούς κάλυκες πυροτεχνημάτων.

Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω όπλα, τα φυσίγγια, οι φωτοβολίδες, οι γεμιστήρες, τα πυροτεχνήματα και οι εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας Πρέβεζας.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/38330-2016-05-28-09-53-36.html
Τέσσερις συλλήψεις για όπλα, κατασχέθηκαν πιστόλια κρότου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 28, 2016 Rating: 5 Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και στον Καλόβατο Άρτας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και ερευνών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: