728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Και … εγένετο νέος υποψήφιος Βουλευτής στη Ν.Δ. Πρέβεζας




Ο Σπύρος Κυριάκης, επιχειρηματίας τουρισμού από την Πάργα, είναι ο μόνος κάτοικος του Νομού Πρέβεζας που εκλέχτηκε πρόσφατα στην Πολιτική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας. Οι άλλοι δύο, Κατσαούνος και Σπυράκος που εκλέχτηκαν επίσης, κατάγονται με από το Νομό Πρέβεζας αλλά ζουν στην Αθήνα.
Την Πέμπτη(26-5-16) το βράδυ ο Σπύρος Κυριάκης, που τον βλέπετε στη φωτό με τον Γραμματέα της Πολιτικής Γραμματείας της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, κάλεσε κάποιους φίλους του και τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Πρέβεζας.
Πρόκειται για ένα άτομο που έχει πορευτεί με σεμνότητα και συνέπεια στο χώρο της Ν.Δ. όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ειλικρινής και αυθόρμητος όπως είναι δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Η υποψηφιότητά του κατά την άποψη του PrevezaPosto θεωρείται σίγουρη και καλύπτει επαρκώς την περιοχή του Δήμου Πάργας, η οποία συνήθως δεν είχε εκπροσώπηση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια.
Από τους φίλους του εκφράστηκε η συμπάθεια και η κάθε είδους συμπαράσταση στο πρόσωπό του.
Σημειώνουμε ότι ο Σπύρος Κυριάκης έχει δίπλα του τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας Θωμά Πέτρου, ο οποίος είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όταν υπηρετούσε στη θέση αυτή και έχει εύρος γνωριμιών σε όλο το Νομό.
Γεγονός είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα που θα μπορούν να της προσδώσουν κύρος και εικόνα ανανέωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaPosto, πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να δημιουργήσει μια νέα γενιά στελεχών και να αποστρατεύσει ότι θυμίζει την παλιά Νέα Δημοκρατία. Έτσι δεν θα υπάρχουν υποψήφιοι Βουλευτές αλλά και υποψήφιοι Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι που να είναι πάνω από 55 χρονών.
Με ότι αυτό συνεπάγεται….. 


πηγη: http://prevezaposto.gr/archives/27621
ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Και … εγένετο νέος υποψήφιος Βουλευτής στη Ν.Δ. Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016 Rating: 5 Ο Σπύρος Κυριάκης, επιχειρηματίας τουρισμού από την Πάργα, είναι ο μόνος κάτοικος του Νομού Πρέβεζας που εκλέχτηκε πρόσφατα στην Πολιτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: