728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λήστευαν κι ονειρεύονταν τη Μεγάλη Αλβανία



Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των σκληρών ποινικών αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να υιοθετούν ακραία εθνικιστική ιδεολογία υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας».

Πρόκειται για μία συμμορία 15 ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για αιματηρές ληστείες σε σπίτια, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και μία επίθεση κατά 84χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στην Αθήνα από τα χτυπήματά τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα προφίλ ορισμένων εκ των δραστών στο Facebook, όπου διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από αυτούς αναρτούσαν εθνικιστικά σύμβολα υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας», όπως και φωτογραφίες από όπλα.

Σκοπός της δημοσιοποίησης είναι η διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις κατά τις οποίες φαίνονταν τα χαρακτηριστικά τους καθώς για τον ευχερέστερο εντοπισμό του μη συλληφθέντα.

Στην κατεύθυνση αυτή παρακαλούνται οι πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία εδώ


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/38308-2016-05-27-04-35-07.html
Λήστευαν κι ονειρεύονταν τη Μεγάλη Αλβανία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016 Rating: 5 Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των σκληρών ποινικών αλβανικής καταγωγής, οι οποί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: