728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ολοκληρώθηκε η προμελέτη για το Γεφύρι της Πλάκας



Συνεργασία με τον Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Γιάννη Γκόλια είχε στην Αθήνα ο Σταύρος Καλογιάννης για την πορεία υλοποίησης των μελετών αποκατάστασης του γεφυριού της Πλάκας.

Ο κ. Γκόλιας ενημέρωσε τον Σταύρο Καλογιάννη ότι το Πολυτεχνείο ολοκλήρωσε ήδη την προμελέτη αποκατάστασης του γεφυριού και έχει καταθέσει τον σχετικό φάκελο στο Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του Υπ. Πολιτισμού.

Ο Στ. Καλογιάννης εξέφρασε στον Πρύτανη τις ευχαριστίες του και έκανε την παρακάτω δήλωση: «Το Μετσόβιο Πολυτεχνείο επιστρέφει στην πράξη μέρος του χρέους του προς την Ήπειρο και η ενέργειά του αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για την αποκατάσταση του γεφυριού.

Είναι καιρός πλέον να κινηθεί, και μάλιστα με γρήγορο ρυθμό, και η Κυβέρνηση, διά του Υπ. Πολιτισμού, γιατί μέχρι σήμερα - δεκαέξι μήνες μετά την πτώση του γεφυριού - μόνο βαρύγδουπες υπουργικές δηλώσεις και ευχολόγια έχουμε ακούσει. Είναι επιτακτική η ανάγκη να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου από το Υπουργείο, ώστε να μην χαθεί και η φετινή χρονιά και, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης».

Ολοκληρώθηκε η προμελέτη για το Γεφύρι της Πλάκας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016 Rating: 5 Συνεργασία με τον Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Γιάννη Γκόλια είχε στην Αθήνα ο Σταύρος Καλογιάννης για την πορεία υλοποί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: