728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόταση για δύο καταδυτικά Πάρκα στην Ήπειρο -Ένα στο Νομό Πρέβεζας

Πηγή Φωτό: Facebook Μάγδα Τσέγκου


Στην πρόταση δημιουργίας δύο καταδυτικών πάρκων μέσω του προγράμματος Intereg Ελλάδας-Αλβανίας προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφέρεια Ηπειρου.
Η πρόταση αφορά για ένα Καταδυτικό Πάρκο στο Νομό Πρέβεζας και συγκεκριμένα στην Πάργα και το δεύτερο στα Σύβοτα.
Με αυτή την κίνηση η Περιφέρεια Ηπείρου κάνει ένα άνοιγμα στο Καταδυτικό Τουρισμό και ελπίζει σε υψηλή επισκεψημότητα μιας και το συγκεκριμένο σπορ έχει πολλούς fans σε όλο το κόσμο και όσοι ασχολούνται με αυτό είναι εύρωστες οικονομικά ομάδες.
Έτσι η Περιφέρεια Ηπείρου δεν στοχεύει μόνο στον Τουρισμό και στην υψηλή επισκεψημότητα ως έννοιες αλλά θέτει ως στόχο τον ποιοτικό τουρισμό.
Πρόκειται για μία σπουδαία είδηση για τον τοπικό τουρισμό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει θετικά βήματα λόγω των συντονισμένων προσπαθειών της Περιφέρειας Ηπείρου.


πηγη: http://www.mypreveza.gr/2016/05/protasi-gia-dyo-katadytika-parka-stin-hpeiro-ena-sto-nomo-prevezas.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Πρόταση για δύο καταδυτικά Πάρκα στην Ήπειρο -Ένα στο Νομό Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5 Πηγή Φωτό: Facebook Μάγδα Τσέγκου Στην πρόταση δημιουργίας δύο καταδυτικών πάρκων μέσω του προγράμματος Intereg Ελλάδας-Αλβανίας προχώρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: