728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε το Κρεμλίνο από την επίσκεψη Πούτιν στο Αγιο Ορος [εικόνες]



Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέβασε το Κρεμλίνο στο επίσημο σάιτ του.

Με τον τίτλο «Επίσκεψη στο Αγιο Ορος» το σάιτ του Κρεμλίνου έχει μεγάλο αφιέρωμα στην επίσκεψη Πούτιν και διευκρινίζει ότι η επίσκεψη του ρώσου προέδρου συμπίπτει με τα 1.000 χρόνια ρωσικής μοναστικής ζωής εκεί.

Οι φωτογραφίες δεν αποδίδονται σε κάποιο πρακτορείο και πιθανόν τις τράβηξαν φωτογράφοι που συνόδευσαν τον ρώσο πρόεδρο και οι οποίες δεν κυκλοφόρησαν στα ελληνικά μέσα. Δίνουν έμφαση στον θρησκευτικό πλούτο του Αγίου Ορους, βάζουν σε πρώτο πλάνο τους μοναχούς και το τελετουργικό και φυσικά υπογραμμίζουν την παρουσία του ρώσου προέδρου.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα του Κρεμλίνου:
 






















Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε το Κρεμλίνο από την επίσκεψη Πούτιν στο Αγιο Ορος [εικόνες] Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5 Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: