728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αρχαιοκάπηλος στα χέρια της αστυνομίας.. Έρευνες στον Αώο για τον εντοπισμό συνεργού του!



Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ένας Αλβανός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός δεύτερου ατόμου, το οποίο έπεσε στο ποτάμι, κοντά στο Μπουραζάνι, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Νωρίτερα και οι δύο, είχαν λεηλατήσει την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο χωριό Μάζι, αφαιρώντας εικόνες κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η επιχείρηση ήταν πολύωρη και εκτυλίχθηκε κοντά στα σύνορα, από την Μέρτζιανη μέχρι και το Μολυβδοσκέπαστο.

Ο ένας Αλβανός κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπεσε στο ποτάμι, όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι μετά από δέκα λεπτά κατάφερε να βγει από τα νερά και κινήθηκε πεζός. Έτσι η επιχείρηση στην περιοχή παραμένει σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του.

Στα Γιάννινα αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας προκειμένου να συμμετάσχει στην ανάκριση του Αλβανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έχει κατονομάσει ένα ακόμη άτομο ενώ φαίνεται πως υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εικόνες θα μεταφέρονταν στα Τίρανα για να διοχετευθούν από κει στο εξωτερικό.

Οι δράστες από την εκκλησία, αφαίρεσαν συνολικά, ένα ασημένιο αρτοφόριο και έναν παλαιό επιτάφιο.

Αρχαιοκάπηλος στα χέρια της αστυνομίας.. Έρευνες στον Αώο για τον εντοπισμό συνεργού του! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5 Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ένας Αλβανός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός δεύτερου...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: