728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μαγιάτικη κακοκαιρία… Νύχτα γεμάτη αστραπές



Σημαντική επιδείνωση του καιρού σημειώνεται από το απόγευμα της Παρασκευής σε όλη την Ήπειρο... Τα καιρικά φαινόμενα, όσο περνούν οι ώρες γίνονται πιο έντονα, με συνεχείς αστραπές να φωτίζουν τη νύχτα και ισχυρή βροχόπτωση, η οποία κατά διαστήματα συνοδεύεται από ανέμους.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με φαινόμενα που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα άνοιξη, αλλά παραπέμπουν σε βαρυχειμωνιά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα πιο ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Βόρεια Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), Μακεδονία και Θράκη, με έμφαση στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με εντάσεις έως 7 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα σημειώσει πτώση.

Την Κυριακή 22/01/2016 οι βροχές και οι καταιγίδες αρχικά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και θαλάσσια τμήματα της χώρας, με σταδιακή βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασίες δε θα μεταβληθούν σημαντικά.


Μαγιάτικη κακοκαιρία… Νύχτα γεμάτη αστραπές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 21, 2016 Rating: 5 Σημαντική επιδείνωση του καιρού σημειώνεται από το απόγευμα της Παρασκευής σε όλη την Ήπειρο... Τα καιρικά φαινόμενα, όσο περνούν οι ώρε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: