728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η «μαργαριταρένια» πόλη του νομού Πρεβέζης


Στα βορειοδυτικά της Πρέβεζας, χτισμένη αμφιθεατρικά, βρίσκεται η Πάργα. Με το χάδι του κύματος του Ιονίου, η Πάργα ξυπνάει στον επισκέπτη αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Η σκιά του κάστρου της, το πράσινο που βρίσκεται παντού και η επτανησιακή αρχιτεκτονική εναρμονίζονται, δημιουργώντας την τέλεια σύνθεση γραφικότητας και, αδιαμφισβήτητα, ξεχωριστής ομορφιάς. Η τουριστική της ανάπτυξη δε στερεί το παραδοσιακό στοιχείο της περιοχής.

Η αγνή φύση, οι καταπράσινοι κάμποι και τα κρυστάλλινα νερά των ποταμών είναι μερικοί από τους βασικότερους λόγους, για να τη βάλετε στη λίστα των προορισμών σας. Και πώς θα ήταν δυνατό μια πόλη, στην αγκαλία του Ιονίου, να μην έχει καταπληκτικές παραλίες; Ο Βάλτος, το Σαρακήνικο και η Λίχνος είναι μόνο τρεις από τις ομορφότερες παραλίες στην Πάργα.

Σίγουρα, θα μείνει αξέχαστη στα μάτια σας η εικόνα της αντίθεσης των χρωμάτων και η γλυκιά ανάμνηση του ατελείωτου μπλε της θάλασσας να μπλέκεται με τους καταπράσινους ελαιώνες που φτάνουν μέχρι την άμμο.

Η «μαργαριταρένια» πόλη του νομού Πρεβέζης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016 Rating: 5 Στα βορειοδυτικά της Πρέβεζας, χτισμένη αμφιθεατρικά, βρίσκεται η Πάργα. Με το χάδι του κύματος του Ιονίου, η Πάργα ξυπνάει στον επισκέ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: