728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φιλοξενία επαγγελματιών στο περίπτερο της Περιφέρειας στην "Πανηπειρωτική Έκθεση"



Από το Τμήμα Τουρισμού, γίνεται γνωστό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση «Πανηπειρωτική» που διοργανώνεται στα Ιωάννινα στο χώρο του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) το διάστημα 14-22/5/2016. Πρόκειται για μια έκθεση προβολής της τοπικής επιχειρηματικότητας, που έχει καταστεί θεσμός για τα εμπορικά δρώμενα της Ηπείρου.

Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να παραστούν το αργότερο ως τις 6-5-2016 στo e-mail: s.fouki@php.gov.gr Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο: 26510-87111 (κ. Σοφία Φούκη).


Φιλοξενία επαγγελματιών στο περίπτερο της Περιφέρειας στην "Πανηπειρωτική Έκθεση" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016 Rating: 5 Από το Τμήμα Τουρισμού, γίνεται γνωστό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση «Πανηπειρωτική» που διοργανώνεται στα Ιωάννινα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: