728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φόβοι για εγκατάσταση προσφύγων στις ΒΙΠΕ της Ηπείρου



Τους έντονους φόβους και τις ανησυχίες του για την μεταφορά προσφύγων σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται στις Βιομηχανικές περιοχές, εξέφρασε ο πρόεδρος των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων Χρήστος Γιώτης.

Την αφορμή έδωσε η επιχείρηση που έχει ξεκινήσει ήδη στη ΒΙΠΕ της Τρίπολης, όπου αναμένεται να μεταφερθούν πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις εργοστασίου που έχει κλείσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γιώτη, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες και για ανάλογες κινήσεις στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας.

Κι εκεί άλλωστε υπάρχουν κλειστές μονάδες που δυνητικά θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο στρατός μετά από σχετική συμφωνία με τους ιδιοκτήτες τους ή τις τράπεζες οι οποίες τις διαχειρίζονται.

Ο κ. Γιώτης υπογράμμισε ότι και στην Βιομηχανική Περιοχή των Ιωαννίνων υπάρχουν μεγάλες εγκαταστάσεις που μένουν κλειστές, καθώς οι επιχειρηματικές δραστηριότητες έβαλαν λουκέτο λόγω της κρίσης και τόνισε ότι μια τέτοια συνύπαρξη –επιχειρηματικότητας και προσφύγων- θα ήταν αδιανόητη και θα είχε μεγάλες συνέπειες.

Επίσημα προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό ενώ φήμες για μεταφορά προσφύγων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας υπήρξαν και κατά την έναρξη μετακίνησης των προσφύγων και διασποράς τους σε όλη τη χώρα.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/38295-2016-05-26-14-18-41.html
Φόβοι για εγκατάσταση προσφύγων στις ΒΙΠΕ της Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5 Τους έντονους φόβους και τις ανησυχίες του για την μεταφορά προσφύγων σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται στις Βιομηχανικές περιοχές, εξέφρασ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: