ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Φόβοι για εγκατάσταση προσφύγων στις ΒΙΠΕ της ΗπείρουΤους έντονους φόβους και τις ανησυχίες του για την μεταφορά προσφύγων σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται στις Βιομηχανικές περιοχές, εξέφρασε ο πρόεδρος των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων Χρήστος Γιώτης.

Την αφορμή έδωσε η επιχείρηση που έχει ξεκινήσει ήδη στη ΒΙΠΕ της Τρίπολης, όπου αναμένεται να μεταφερθούν πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις εργοστασίου που έχει κλείσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γιώτη, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες και για ανάλογες κινήσεις στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας.

Κι εκεί άλλωστε υπάρχουν κλειστές μονάδες που δυνητικά θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο στρατός μετά από σχετική συμφωνία με τους ιδιοκτήτες τους ή τις τράπεζες οι οποίες τις διαχειρίζονται.

Ο κ. Γιώτης υπογράμμισε ότι και στην Βιομηχανική Περιοχή των Ιωαννίνων υπάρχουν μεγάλες εγκαταστάσεις που μένουν κλειστές, καθώς οι επιχειρηματικές δραστηριότητες έβαλαν λουκέτο λόγω της κρίσης και τόνισε ότι μια τέτοια συνύπαρξη –επιχειρηματικότητας και προσφύγων- θα ήταν αδιανόητη και θα είχε μεγάλες συνέπειες.

Επίσημα προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό ενώ φήμες για μεταφορά προσφύγων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας υπήρξαν και κατά την έναρξη μετακίνησης των προσφύγων και διασποράς τους σε όλη τη χώρα.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/38295-2016-05-26-14-18-41.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]