728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξεχωριστή διάκριση μαθητή της Δευτέρας Γυμνασίου Πάργας



Μας έκανε περήφανους ο μαθητής Σπύρος Γάτος.Τον συγχαίρουμε.Του ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, η ΑΛΕΚΑ, να τον καμαρώνει.Με τρία σχήματα και με πλήθος μουσικόφιλων άνοιξε την Παρασκευή 27 Μαϊου η αυλαία του 14ου Preveza Jazz Festival.
Πρόκειται για έναν μουσικό θεσμό που μετρά 14 χρόνια ζωής στην πόλη της Πρέβεζας και κάθε χρόνο φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που μας χαρίζουν ήχους jazz, funk, soul, blues και swing.
Το Preveza Jazz Festival διατηρεί εδώ και χρόνια συνεργασία με την Τεχνόπολις του Γκάζι, με αποτέλεσμα αυτά τα δύο να είναι τα μοναδικά διεθνή Jazz Festivals της χώρας μας
Το Festival φέτος άνοιξε ένα πραγματικό ταλέντο της μουσικής από την Πάργα, ο 14χρονος Σπύρος Γάτος ο οποίος είναι μαθητής της Δευτέρας Γυμνασίου στην Πάργα και σπουδάζει μουσική στο Δημοτικό Ωδείο της Πρέβεζας.
Στην συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν ο Martin Kratochvil και o Tony Ackerman από την Τσεχία.
Ενώ την πρώτη μέρα το Festival έκλεισε ιδανικά με τη νέα αποκάλυψη της Soul Funk, Idra Kayne, η οποία με το ιδανικό σοουλ γρέτζο μιας «μαύρης Ντίβας» εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες την κατάμεστη πλατεία δικαστηρίων στην Πρέβεζα.



πηγη: http://blogs.sch.gr/gymparga/
Ξεχωριστή διάκριση μαθητή της Δευτέρας Γυμνασίου Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016 Rating: 5 Μας έκανε περήφανους ο μαθητής Σπύρος Γάτος.Τον συγχαίρουμε.Του ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: