728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μια μικρή αλλά αληθινή ιστορία από την Πάργα..



«Τι κοινωνία είμαστε τέλος πάντων;» αναρωτιέται αναγνώστης μας και περιγράφει την μικρή αλλά 100% αληθινή ιστορία από την όμορφη Πάργα που προβληματίζει: «Ο Καρβέλης, ο αγαπημένος μας Καρβέλης δεν είναι πια εδώ!!

Το κανελί σκυλί στα αριστερά της φωτογραφίας πέθανε μέσα σε βασανιστικούς πόνους από την φόλα που έριξε διαταραγμένος ψυχικά συμπολίτης. Παρά τις προσπάθειες των φιλόζωων της Πάργας ο σκύλος κατέληξε από την ισχυρή δόση.

Ο Καρβέλης που πήρε το όνομα από τα μπαγιάτικα ψωμιά που του πετούσαν τα οποία άρπαζε και σαν σίφουνας έτρεχε να τα κρύψει για να έχει φαγητό στα δύσκολα. Αυτός που όταν ερχόταν στον Βάλτο στο κτήμα, έτρεμε τις γάτες και δεν πείραξε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ!!

Κάθε μέρα επισκεπτόταν την είσοδο του σπιτιού όπου έβγαλε τον χειμώνα παρέα με την γριούλα της φωτογραφίας. Την έψαχνε και έκλαιγε με ανθρώπινους λυγμούς στην κυριολεξία, την έψαχνε γιατί αυτή έφυγε πριν λίγο καιρό ευτυχώς από γεράματα. ΕΣΥ!!

Που το έκανες αυτό ,ανώμαλο ψυχικά πλάσμα η Νέμεσις θα σε αναλάβει... Αντίο Καρβελάκο».

Μια μικρή αλλά αληθινή ιστορία από την Πάργα.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016 Rating: 5 «Τι κοινωνία είμαστε τέλος πάντων;» αναρωτιέται αναγνώστης μας και περιγράφει την μικρή αλλά 100% αληθινή ιστορία από την όμορφη Πάργα πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: