ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Τον Σεπτέμβριο ο διαγωνισμός για την πώληση της ΕγνατίαςΔημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δέκα εννέα ιδιωτικοποιήσεις με βάση της συμφωνία με τους δανειστές. Πρόκειται άλλωστε για μία από τις εκκρεμότητες που προέκυψαν μετά τη συμφωνία στο Eurogroup και πριν εκταμιευτεί η πρώτη δόση.

Στα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου που θα εκποιηθούν περιλαμβάνεται η Εγνατία Οδός, για την οποία, προβλέπεται να γίνει τον Σεπτέμβριο η πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Για την ιδιωτικοποίηση του μεγαλύτερου αυτοκινητόδρομου της χώρας, έγειρε διαφωνίες μέχρι πρότινος ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος είχε προχωρήσει και σε μία σειρά ανακοινώσεων για τα διόδια, αγνοώντας ουσιαστικά τις δεσμεύσεις που υπήρχαν ήδη από το ΤΑΙΠΕΔ.

Τώρα πρέπει αν αρθούν τα εμπόδια στον διαγωνισμό παραχώρησης της Εγνατίας Οδού που μπήκαν με την ρύθμιση Σπίρτζη που απαγορεύει την κατασκευή νέων μετωπικών σταθμών διοδίων στις εθνικές οδούς, μέχρι να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής διοδίων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/38282-2016-05-25-21-21-21.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]