728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ευχές των βουλευτών και των δημάρχων του Νομού για τους υποψήφιους των πανελληνίων



Τις ευχές τους προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων στέλνουν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο βουλευτής της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας.


Ευχές Κώστα Μπάρκα στους υποψηφίους και τους συντελεστές των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Τις ευχές του προς τους υποψηφίους και τους συντελεστές των προσεχών Πανελλαδικών Εξετάσεων, στέλνει ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

«Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των Λυκείων του Νομού Πρέβεζας, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καλή επιτυχία. Να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία, δύναμη και αισιοδοξία αυτή τη δοκιμασία, που δεν είναι παρά μια από τις πολλές μάχες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωής τους.

Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ για το επίπεδο προετοιμασίας τους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διαδικασία των Πανελλαδικών».



Ευχές Στέργιου Γιαννάκη

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που από τη Δευτέρα 16 Μαΐου μπαίνουν στον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι να έχουν δύναμη, επιτυχία και δικαίωση των κόπων τους.

Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, ήρεμα και δυνατά στη σημαντική τους αυτή στιγμή, που ανοίγει το δρόμο για τη διεκδίκηση των ονείρων τους.

Οι ευχές μου, βεβαίως συνοδεύουν και τις οικογένειές τους που τα στηρίζουν και μοιράζονται μαζί τους τα άγχη και τις αγωνίες τους.

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες που έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία τους, αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών της Γ' Λυκείου επιθυμώ να εκφράσω τις πιό θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία στα παιδιά που κάνουν αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το "πέρασμά" τους από τα μαθητικά θρανία , στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την εκπλήρωση των ονείρων τους και την μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Για να φτάσουν μέχρι εδώ εργάστηκαν σκληρά έχοντας δίπλα τους τις οικογένειές τους αλλά και τους δασκάλους τους.

Αγαπητοί μαθητές,

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας σας είναι δύσκολος καθότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Είμαστε όμως αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε.



Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις από το Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα

Για άλλη μία χρονιά ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ Λυκείου.

Για άλλη μία χρονιά τα παιδιά του Δήμου μας, μαζί με τα παιδιά όλης της χώρας, θα δοκιμαστούν και θα προσπαθήσουν να επιτύχουν στις επιλογές τις αρεσκείας τους.

Οι πρωταρχικοί παράγοντες όμως για να προσεγγίσουν τους στόχους τους είναι η ελπίδα, η επιμονή και πάνω απ΄ όλα η θέληση.

Οι νέοι μας και κυρίως οι μαθητές μας πρέπει να μπορούν να ελπίζουν και να μην πάψουν ποτέ να προσπαθούν, έχοντας δίπλα τους τις οικογένειές τους και τους διδάσκοντες καθηγητές τους που τους στηρίζουν με αγάπη.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι το πρώτο βήμα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και για όσους δεν καταφέρουν να επιτύχουν να θυμούνται πως η σημερινή αποτυχία είναι η καθυστερημένη επιτυχία.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές μας , που πάντα μας κάνουν περήφανους!!!



Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων την ερχόμενη Δευτέρα, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, σημείωσε: "Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν το δύσκολο αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών των μαθητών για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, αλλά και μία σημαντική ευκαιρία, από τις πολλές που θα παρουσιαστούν στη ζωή τους, στην προσπάθεια να πορευτούν με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στη συνέχεια.

Με συστηματική προετοιμασία, νηφαλιότητα, αλλά και πίστη στις δυνατότητες τους καλούνται να δώσουν αυτόν τον αγώνα, έτσι ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Με την ευκαιρία επιθυμώ να συγχαρώ τόσο τους γονείς, διότι μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης υποστηρίζουν κι ενθαρρύνουν με όσα μέσα διαθέτουν τα παιδιά τους, όσο και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι παρά τα σημαντικά προβλήματα, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας αγωνίζονται να προσφέρουν – και το πετυχαίνουν - στους μαθητές την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Ο Δήμος Ζηρού θα είναι πάντα δίπλα για να στηρίξει πολύπλευρα και με όποιο τρόπο μπορεί τις προσπάθειες μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Εκ μέρους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας στέλνω στους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες, τις πιο ειλικρινείς και θερμές μας ευχές για υγεία, δύναμη και καλά αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία και σε όσους μαθητές δίνουν προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.

"Το μέλλον σας ανήκει και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κατακτήσετε".

Ευχές των βουλευτών και των δημάρχων του Νομού για τους υποψήφιους των πανελληνίων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 14, 2016 Rating: 5 Τις ευχές τους προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων στέλνουν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο βουλευτής της ΝΔ Στέργιος Γι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: