728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οικονομική ενίσχυση 500 χιλιάδες ευρώ για στήριξη άπορων Πρεβεζάνων



Επιπλέον 559.000 ευρώ στο νομό Πρέβεζας για τη στήριξη των συμπολιτών μας λόγω της κρίσης
Απόφαση ένταξης Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2015-2016» για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Σε συνέχεια των δράσεων στήριξης των απόρων συμπολιτών μας λόγω της κρίσης η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας εξασφάλισε επιπλέον οικονομική βοήθεια 559.322,27 ευρώ για προμήθεια τροφίμων και υλική συνδρομή όσων χειμάζονται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η οποία θα διατεθεί μέσα στο 2016.
Η βοήθεια αυτή αφορά τρόφιμα, βρεφικές κρέμες και βρεφικό γάλα, ελαιόλαδο, κρέας (μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο), είδη παντοπωλείου (φασόλια, φακές, φέτα, ζάχαρη, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, κ.α.), είδη οπωροπωλείου (φρούτα και λαχανικά), καθώς και είδη βασικής υλικής συνδρομής, όπως βρεφικές πάνες, μωρομάντιλα, σκόνες πλυντηρίου, καθαριστικά είδη, κ.α.

Το 2015 η επισιτιστική βοήθεια έρχονταν απευθείας από το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ πλέον τη διαχείριση για την προμήθεια και τη διάθεση της βοήθειας θα την έχει εξ ολοκλήρου η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ανέφερε σχετικά: «Ήμασταν εξαρχής δίπλα στους χειμαζόμενους συμπολίτες μας κινητοποιώντας δυνάμεις και αντλώντας βοήθεια από όπου ήταν δυνατόν, όπως κάναμε με την Ένωση Εφοπλιστών. Συνεχίζουμε αδιαλείπτως την προσπάθεια στήριξης και πρωτοστατούμε στον τομέα αυτό. Ζητούμενο βέβαια είναι να εκλείψει η ανάγκη στήριξης και να αποκατασταθεί η οικονομία και να μειωθεί η ανεργία ώστε να μην χρειάζονται οι συμπολίτες μας επισιτιστική βοήθεια». 



πηγη: http://www.mypreveza.gr/2016/05/oikonomiki-enisxysi-500-xiliades-euro-gia-stirixi-aporwn-prevezanwn.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Οικονομική ενίσχυση 500 χιλιάδες ευρώ για στήριξη άπορων Πρεβεζάνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5 Επιπλέον 559.000 ευρώ στο νομό Πρέβεζας για τη στήριξη των συμπολιτών μας λόγω της κρίσης Απόφαση ένταξης Πράξης «Αποκεντρωμένες Προ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: