728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με ενισχυμένο Διοικητικό Σχήμα για την επόμενη διετία 2016-2018 η Ένωση Πάργας



Στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 το Δ.Σ. της ομάδας μας ενισχύθηκε σημαντικά μετά και την διεύρυνση του, κατά (2) μέλη, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των μελών του συλλόγου να στελεχώσουν την νέα διοίκηση του.


Κατατέθηκαν συνολικά ένδεκα υποψηφιότητες με τους εννέα πρώτους να αποτελούν τα τακτικά μέλη και τους υπόλοιπους δύο τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ..


Μετά και την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. για την περίοδο 2016-2018 με την παρακάτω σύνθεση:


Τακτικά Μέλη:


Παππάς Ευθύμιος Πρόεδρος
Τούσης Σωτήριος Αντιπρόεδρος
Ντάγκας Κων/νος Αντιπρόεδρος
Βλασίου Χρήστος Γ. Γραμματέας
Γιοχάλας Χρήστος Ταμίας
Ευαγγέλου Γεώργιος Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας
Δάνδολος Μενέλαος Αναπληρωτής Ταμίας
Παππάς Αλέξανδρος Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Γεωργάκος Γεώργιος Αναπληρωτής Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος


Αναληρωματικά Μέλη:


Γκογκοζώτος Χρήστος
Βερλέτη Μαργαρίτα




Η νέα διοίκηση το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με πρώτο μέλημα της την συζήτηση για τους στόχους της και τον προπονητή που θα κληθεί να υλοποιήσει το αγωνιστικό τους κομμάτι.


Με ενισχυμένο Διοικητικό Σχήμα για την επόμενη διετία 2016-2018 η Ένωση Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016 Rating: 5 Στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 το Δ.Σ. της ομάδας μας ενισχύθηκε σημαντικά μετά και την διεύρυνση του, κατά (2) μ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: