728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απίστευτη κατασκευή σε φορτηγάκι από οδηγό που μετέφερε παράνομα μετανάστες στην Εγνατία Οδό.



Ο συλληφθείς επιβίβασε στους αλλοδαπούς, από περιοχή του Νομού Έβρου, με απώτερο σκοπό, τη μετάβασή τους στην Αθήνα

Ένας άνδρας που μετακινούσε παράνομα μετανάστες, σχεδίασε μια κρύπτη πάνω στο φορτηγάκι του, ώστε να μεταφέρει τους μετανάστες κρυφά.

17 αλλοδαπούς έκρυβε μέσα στην κρύπτη ο 36χρονος που συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε περιοχή της Καβάλας, στην Εγνατία Οδό.

Στο φορτηγάκι του 36χρονου, διενεργήθηκε έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου της καρότσας 17 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή και την είσοδό τους στη Χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς επιβίβασε στους αλλοδαπούς, από περιοχή του Νομού Έβρου, με απώτερο σκοπό, τη μετάβασή τους στην Αθήνα. Επιπλέον προέκυψε ότι για τη μεταφορά τους, οι παραπάνω αλλοδαποί κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ έκαστος, σε έτερο διακινητή.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.



Απίστευτη κατασκευή σε φορτηγάκι από οδηγό που μετέφερε παράνομα μετανάστες στην Εγνατία Οδό. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016 Rating: 5 Ο συλληφθείς επιβίβασε στους αλλοδαπούς, από περιοχή του Νομού Έβρου, με απώτερο σκοπό, τη μετάβασή τους στην Αθήνα Ένας άνδρας που μετακ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: