728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Πάργας - Προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα με τα σκίαστρα



Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα της Δημοτικής Κοινότητας Πάργας σχετικά με σκίαστρα τα οποία έχουν κατασκευασθεί αυθαίρετα μπροστά από τα προσόψεις των καταστημάτων (διαβάστε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ), που βρίσκονται εντός της Χ.Ζ.Λ , αποφάσισε να προβεί σε μελέτη ανάπλασης του μετώπου της παραλιακής ζώνης της Δ.Κ. Πάργας και στον σχεδιασμό νέων κατασκευών που συνάδουν με την ιστορική ταυτότητα του παραδοσιακού κέντρου της.


Η ανάπλαση αυτή απαιτεί την εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης , η οποία θα διαφυλάττει και θα αναδεικνύει την ιστορικότητα της περιοχής και θα συμπεριλαμβάνει ανάλυση της ιστορικής ταυτότητας, τυπολογική και μορφολογική καταγραφή του μετώπου, πλήρη φωτογραφική αποτύπωση της σημερινής κατάστασης, καθώς και αποτύπωση της αρχιτεκτονικής μορφή.

Στην συνέχεια θα αναζητηθεί ο σχεδιασμός και ο τρόπος κατασκευής νέων μορφών σκιάστρων, με αυτόνομη στήριξη και σύμφωνα με τις υφιστάμενες διατάξεις που θα συνάδουν παράλληλα σε επίπεδο συμβατότητας με το ιστορικό μέτωπο.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάργας δεν διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό για τη σύνταξη της παραπάνω μελέτης και κατά συνέπεια θα την αναλάβει ιδιώτης

Μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Πάργας - Προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα με τα σκίαστρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016 Rating: 5 Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: