728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Ρεκόρ" προσφοράς από τους εθελοντές αιμοδότες της Ανθούσας



Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη φορά η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, αφού σε δύο αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά στην Ανθούσα και το Κ.Υ της Πάργας σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα προσήλθαν 100 εθελοντές εκ των οποίων οι 87 έδωσαν αίμα ενισχύοντας με έναν σημαντικό αριθμό φιαλών το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.


Μάλιστα η προσέλευση των κατοίκων της Ανθούσας αλλά και πολλών φίλων του Συλλόγου από την Πάργα ήταν τόσο μεγάλη που θα πραγματοποιηθεί και μια τρίτη επαναληπτική αιμοδοσία στο Κ.Υ Πάργας, στις 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Περικλή Λιάκρη πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Βασίλειος Χατζής" η προσέλευση των μελών αλλά και η παρουσία αρκετών νέων ανθρώπων ήταν εντυπωσιακή.

Την ίδια στιγμή ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Χρήστου Δημόπουλου για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του νεαρού Άκη

"Ρεκόρ" προσφοράς από τους εθελοντές αιμοδότες της Ανθούσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016 Rating: 5 Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη φορά η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, αφού σε δύο αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά στην Αν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: