728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Μύλος» στο Δήμο Πάργας με το Τουριστικό Περίπτερο - «Ανταρσία» στην παράταξη Νάστα – Παραίτηση Αντιδημάρχου




Ένα φαινομενικά απλό θέμα, η καταγγελία μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου «Τουριστικό Περίπτερο», στη Δημοτική Κοινότητα Πάργας, εξελίχθηκε σε μία θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάργας (διαβάστε ΕΔΩ το πρακτικό που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από τη συνεδρίαση στις 21/3, με ατάκες-φωτιά από τους δημοτικούς συμβούλους).


Χαρακτηριστικό είναι ότι το θέμα δεν εισηγήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος κ. Γιώργος Βλασίου, ο οποίος δήλωσε μάλιστα ότι τελεί υπό παραίτηση (η οποία δεν έχει γίνει δεκτή). Την εισήγηση έκανε τελικώς ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Σμπόνιας.

Ακολούθησαν έντονοι διάλογοι και η ψηφοφορία, η οποία έφερε μία μίνι-ανταρσία στην παράταξη «Δημοτική Ενωτική Πορεία» του Αντώνη Νάστα.

Κι αυτό γιατί η πρόταση της πλειοψηφίας περί καταγγελίας της σύμβασης δεν «πέρασε» με ψήφους 13 προς 11 σε σύνολο 26 παρόντων συμβούλων (κατά την συνεδρίαση απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κασκάνης Νικόλαος, Κονιδάρης Άγγελος, Τσούτσης Δημήτριος).

Επικράτησε μάλιστα η πρόταση περί αναβολής του θέματος μέχρι την έκδοση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, που εκκρεμεί, την οποία και έκανε δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κου Νάστα (ο Ιωάννης Τζίμας).

Ένας ακόμη δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Πορεία», ο Γιώργος Λουκούμης φανερά εκνευρισμένος είπε: « Όχι, μη με κοιτάς έτσι, Δήμαρχε, μη με κοιτάς έτσι… Θα απειληθούμε κιόλας;» και έκανε λόγο και για φασιστικές νοοτροπίες.


«Μύλος» στο Δήμο Πάργας με το Τουριστικό Περίπτερο - «Ανταρσία» στην παράταξη Νάστα – Παραίτηση Αντιδημάρχου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016 Rating: 5 Ένα φαινομενικά απλό θέμα, η καταγγελία μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου «Τουριστικό Περίπτερο», στη Δημοτική Κοινότητα Πάργας, εξελίχθηκε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: