728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία.....Ενα αναπηρικό αμαξίδιο στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας



Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ προσέφεραν αναπηρικό αμαξίδιο
στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας


Λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τα Super Market της γιαννιώτικης εταιρείας “SEP Market Παπαδόπουλος”, συγκέντρωσαν περίπου 1,5 τόνο πλαστικά καπάκια μπουκαλιών, με τα οποία εξασφάλισαν την αγορά δύο αναπηρικών αμαξιδίων, τα οποία θα προσφέρουν σε ιδρύματα της περιοχής.

Σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών, κ.κ. Θωμά Πιτούλη, Νικόλαου Κάτσιου αλλά και του Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, κ. Σπύρου Μηλιαρέση, από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ που προέρχονται από την Ηγουμενίτσα, η παράδοση του πρώτου αναπηρικού αμαξιδίου, στον διευθυντή του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Σούρλα.

Αύριο, Πέμπτη 21 Απριλίου στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Νεομάρτυς Γεώργιος» στα Ιωάννινα, η παράδοση του δεύτερου αναπηρικού αμαξιδίου.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία.....Ενα αναπηρικό αμαξίδιο στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016 Rating: 5 Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ προσέφεραν αναπηρικό αμαξίδιο στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας Λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: