ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία.....Ενα αναπηρικό αμαξίδιο στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων ΗγουμενίτσαςΜαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ προσέφεραν αναπηρικό αμαξίδιο
στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας


Λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τα Super Market της γιαννιώτικης εταιρείας “SEP Market Παπαδόπουλος”, συγκέντρωσαν περίπου 1,5 τόνο πλαστικά καπάκια μπουκαλιών, με τα οποία εξασφάλισαν την αγορά δύο αναπηρικών αμαξιδίων, τα οποία θα προσφέρουν σε ιδρύματα της περιοχής.

Σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών, κ.κ. Θωμά Πιτούλη, Νικόλαου Κάτσιου αλλά και του Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, κ. Σπύρου Μηλιαρέση, από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ που προέρχονται από την Ηγουμενίτσα, η παράδοση του πρώτου αναπηρικού αμαξιδίου, στον διευθυντή του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Σούρλα.

Αύριο, Πέμπτη 21 Απριλίου στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Νεομάρτυς Γεώργιος» στα Ιωάννινα, η παράδοση του δεύτερου αναπηρικού αμαξιδίου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]