728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εκστρατεία του Δήμου Πάργας στη Ρουμανία… για καλό σκοπό!



Στη Ρουμανία έχει … εκστρατεύσει 6μελής αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας η οποία, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, θα επιστρέψει με… λάφυρα.
Ο σκοπός της επίσκεψης δεν είναι επιθετικός, παρόλο που στην παραπάνω φωτό ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας φαίνεται να κρατάει σπαθί.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αδελφοποίηση μεταξύ του Δήμου Πάργας και του Δήμου Hunedoara που βρίσκεται στη Ρουμανία. Η τελετή υπογραφής της αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης το Σάββατο 9 Απρίλη.
Στις πιο κάτω φωτό διακρίνεται ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κορώνης κ. Θεόδωρος Γκρέκος με… λάφυρο..Ρουμάνα-δημοτική υπάλληλο, την οποία διαβεβαιώνει ότι… δεν θα της κάνει κακό και ο Δήμαρχος Πάργας με τον ομόλογό του Δήμαρχο της Hunedoara, Viorel Arion, που υπέγραψαν το Σύμφωνο συνεργασίας των δύο πόλεων.




Εκστρατεία του Δήμου Πάργας στη Ρουμανία… για καλό σκοπό! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016 Rating: 5 Στη Ρουμανία έχει … εκστρατεύσει 6μελής αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας η οποία, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο δια...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: