728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αίγινα, Φλέβες, Πρέβεζα στο στόχαστρο Ισραηλινών επενδυτών



Προσφορές που αναμένεται να φέρουν σημαντικές επενδύσεις και τις οποίες έχει μεγάλη ανάγκη η ελληνική οικονομία κρατά στα χέρια του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όπως υποστήριξε πρόσφατα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόνο για τη νήσο Φλέβες, ένα μικρό νησάκι στον Σαρωνικό όπου συνήθως ασκούνται οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, υπάρχουν δύο δελεαστικές προτάσεις.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, η μία πρόταση για επενδύσεις στις Φλέβες «είναι από την πλευρά του Άμπου Ντάμπι για ενοίκιο με 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού, και τη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ» ενώ η δεύτερη πρόταση «από την πλευρά του Ισραήλ, για τη δημιουργία του Silicon Island, δηλαδή πρότυπου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιηθεί αυτή η περιουσία».

Σήμερα, το zougla.gr φέρνει στο φως, κατ’ αποκλειστικότητα, τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο κ. Καμμένος από το Ισραήλ, οι οποίες, αν τελικά πάρουν σάρκα και οστά, πρόκειται να δώσουν μια νέα πνοή στην πολύπαθη ελληνική οικονομία. Στο επίκεντρο, λοιπόν, των αναπτυξιακών σχεδίων που εξετάζονται βρίσκονται τρεις ελληνικές περιοχές: οι Φλέβες, η Αίγινα και η Πρέβεζα.

Αίγινα, Φλέβες, Πρέβεζα στο στόχαστρο Ισραηλινών επενδυτών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016 Rating: 5 Προσφορές που αναμένεται να φέρουν σημαντικές επενδύσεις και τις οποίες έχει μεγάλη ανάγκη η ελληνική οικονομία κρατά στα χέρια του ο υπο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: