ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Το 85% αναμένεται να ξεπεράσει η πληρότητα στα Γιάννενα το φετινό Πάσχα σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων ΙωαννίνωνΑνάμεσα στους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς που θα επισκεφθούν οι Έλληνες το φετινό Πάσχα βρίσκεται και η πόλη των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα της trivago, τα Γιάννενα καταλαμβάνουν την 6η θέση στους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς και την 15η στην διεθνή κατάταξη. Θέσεις αρκετά υψηλότερες συγκριτικά με το 2015, όπου σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας πλατφόρμας, καταλάμβαναν την 8η και την 25η θέση αντίστοιχα.

Το 85% αναμένεται να ξεπεράσει η πληρότητα στα Γιάννενα το φετινό Πάσχα σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, που έρχεται να επιβεβαιώσει σε απόλυτο βαθμό τα στοιχεία της trivago.

Μια άνοδος που μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το Πάσχα 2015 η πληρότητα έφτανε το 77%-78%.

Αύξηση καταγράφεται, όμως, και στον μέσο όρο παραμονής των επισκεπτών στις 3-4 διανυκτερεύσεις σε αντίθεση με πέρυσι που οι διανυκτερεύσεις έφταναν τις 2-3. Σε αυτό βέβαια καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα.

Οι επισκέπτες που θα φτάνουν στα Γιάννενα θα έχουν ως βάση τους την πόλη των Ιωαννίνων και θα κάνουν εξορμήσεις σε Μέτσοβο, Ζαγόρια και Τζουμέρκα.

Τους παραπάνω τρεις προορισμούς βέβαια προτιμούν για διαμονή το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα κυρίως λόγω φαγητού.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]