728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο αποχαιρετισμός του Άκη Δημόπουλου Σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα



Σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα θα ψαλεί η εξώδιος ακολουθία του άτυχου 25χρονου Άκη Δημόπουλου που έφυγε από τη ζωή από επιπλοκή, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.
Οι δικοί του άνθρωποι θα αποχαιρετίσουν τον Άκη, που προστίθεται στον κατάλογο απωλειών νέων ανθρώπων που σημειώθηκαν στην Πρέβεζα την τελευταία χρονιά.
Στο μεταξύ,το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας , πρόεδρος του οποίου είναι ο πατέρας του Άκη, Χρήστος Δημόπουλος εκφράζει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια και εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στον Προέδρου του Ε.Κ.Π. Χρήστο Δημόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους.

Ο αποχαιρετισμός του Άκη Δημόπουλου Σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 09, 2016 Rating: 5 Σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα θα ψαλεί η εξώδιος ακολουθία του άτυχου 25χρονου Άκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: