728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Διπλάσια κερδισμένοι όσοι επιλέξουν 5 νησιά του Αιγαίου

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Διπλάσια κερδισμένοι όσοι επιλέξουν 5 νησιά του Αιγαίου




10αήμερες και όχι πενθήμερες, θα είναι οι διακοπές που θα μπορούν να απολαύσουν όσοι εργαζόμενοι και άνεργοι, ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, επιλέξουν τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο και την Κω, για να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου προνομίου.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, κα Ράνια Αντωνοπούλου, σε συνεργασία με την Αν. Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, και τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, κα Μαρία Καραμεσίνη, σε μια προσπάθεια να στηριχθούν οι παραπάνω προορισμοί, που πλήττονται έντονα από την εισροή προσφύγων, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της τουριστικής κίνησης. Ουσιαστικά πρόκειται για αύξηση της επιδότησης των τουριστικών μονάδων τους, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016. «Η υποστήριξη των συγκεκριμένων νησιών που παραδοσιακά αποτελούν τουριστικούς προορισμούς, αλλά πλήττονται λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών, κρίνεται αναγκαία», δήλωσε η κ. Αντωνοπούλου. Το χρονικό διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού είναι από 14.12.2015 έως 30.11.2016. Οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και ένταξης τους στο Μητρώο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.


ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Διπλάσια κερδισμένοι όσοι επιλέξουν 5 νησιά του Αιγαίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 10, 2016 Rating: 5 Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Διπλάσια κερδισμένοι όσοι επιλέξουν 5 νησιά του Αιγαίου 10αήμερες και όχι πενθήμερες, θα είναι οι δια...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: