728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό η χορωδία του 27ου δημοτικού



Η χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Νέων Μουσικών, μετά το Διεθνές Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα.

Ο διαγωνισμός “Sant’ Alfonso Maria de Liguori”, θα πραγματοποιηθεί από 16-22 Μαΐου 2016, στο Salerno, Pagani (ΙΤΑΛΙΑ).

Η χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων , λειτουργεί στο πλαίσιο των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Η χορωδία πρωτολειτούργησε στα μέσα Νοεμβρίου 2015 υπό την Διεύθυνση της κας Ειρήνης Ντούσης, εκπαιδευτικό μουσικής του σχολείου . Αποτελείται από 53 παιδιά, της τετάρτης, πέμπτης και έκτης τάξης του σχολείου.

Το Δεκέμβρη του 2015 εμφανίστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζίτσας σε εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ζίτσας και σε αντίστοιχη εκδήλωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων Ιωαννίνων. Τον Φεβρουάριο του 2016 έλαβε μέρος στην 7η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ Ιωαννίνων όπου απέσπασε θετικά σχόλια, ενώ τον Απρίλιο συμμετείχε σε εκδήλωση του συλλόγου αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων για την βράβευση του Γιαννιώτη εκπαιδευτικού-συγγραφέα κ. Στέφανου Κωλέττα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να συγχαρεί του μαθητές της χορωδίας που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν τόσα πολλά , την μουσικό κα Ειρήνη Ντούση για την αφιλοκερδή προσπάθειά της προκειμένου να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει η χορωδία του σχολείου, τις οικογένειες των παιδιών , την Δ/ντρια του σχολείου κα Ελένη Κωλέτση καθώς και το σύλλογο διδασκόντων για την αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση τους στην προσπάθεια αυτή. Τέλος την κα Δήμητρα Ηγουμενίδη που συνοδεύει στο πιάνο στις επίσημες εμφανίσεις της χορωδίας.

Στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό η χορωδία του 27ου δημοτικού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016 Rating: 5 Η χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Νέων Μουσικών, μετά το Διεθνές Φε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: