728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ναυτικός Όμιλος Πάργας - Καθαρισμόςτο Σάββατο 16/4/16



Ναυτικός Όμιλος Πάργας - Καθαρισμός

Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης καθαρισμού,μαζευτήκαμε λοιπόν το Σάββατο 16/4/16 στις 9 το πρωί στο αγαπημένο μας παγκάκι.

Κάποιοι απο εμάς που μαζευτήκαμε, είχαν ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ και οι μπαταρίες τους ήταν άδειες.Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο φροντίσαμε να τους βάλουμε λίγο στην μπρίζα για να αποδώσουν!


Εννοείται πως φροντίσαμε να τους βάλουμε και ασφάλειες για να μην μας βραχυκυκλώσουν!Η "ασφάλεια" πάνω απ'όλα!

Όσοι πάλι είχαν έρθει ξεκούραστοι και δούλευαν από την αρχή σαν "μηχανάκια" ένα πράμα, τους φροντίσαμε και αυτούς!Λαδάκι two stroke για να μην κάψουν φλάτζα! (φωτ. 4)

Κάποιοι πονηρούληδες από την άλλη, μετά από λίγη ώρα την "άραξαν".
<< τι έγινε; >> τους λέμε << μήπως να φέρουμε και καμιά ξαπλώστρα; >>

<< Άντε από εδώ,σκουριάσατε από τώρα! >>

Στο τέλος η δουλειά έγινε!Ο καθαρισμός τελείωσε και το αποτέλεσμα ήταν όλα τα "λεφτά"!

*οι φωτογραφίες είναι όλες από τον "τόπο του εγκλήματος"

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που έδωσαν το παρών!

Το παγκάκι

Το παγκάκι όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες,ήταν σε άθλια κατάσταση και επίσης εγκυμονούσε κινδύνους,είτε να διαλυθεί ολόκληρο και να πέσει κάτω όποιος θα καθόταν(τι να διαλυθεί,διαλυμένο ήταν),είτε να τον καρφώσουν διάφορα σύρματα με τα οποία ήταν δεμένο για να μην "σκορπίσει". Για αυτό ακριβώς τον λόγο, ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας πήρε την πρωτοβουλία να το βγάλει από εκεί,διότι ήταν ντροπή αλλά και επικίνδυνο να υπάρχει ένα διαλυμένο παγκάκι σε ένα σημείο στο οποίο κάθεται και απολαμβάνει την θέα χιλιάδες κόσμος.Εννοείται πως θα ξαναμπεί παγκάκι στο συγκεκριμένο σημείο.Όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του τοπικού Τάσος Παπανικολάου ο οποίος ήταν παρών στον καθαρισμό,εντός της εβδομάδος θα έχει τοποθετηθεί.













Ναυτικός Όμιλος Πάργας - Καθαρισμόςτο Σάββατο 16/4/16 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016 Rating: 5 Ναυτικός Όμιλος Πάργας - Καθαρισμός Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης καθαρισμού,μαζευτήκαμε λοιπόν το Σάββατο 16/4/16 στις 9 το πρωί στ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: