728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΕΠΑΛ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Τετάρτη 13 Απριλίου 2016





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε να παραστείτε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΠΑ.Λ Καναλακίου την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αφορά την παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
Η πρώτη δράση θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10.00, με υποδειγματική πορεία μηχανοκίνητων τροχοφόρων (μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα), από το σχολείο.  Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: ΕΠΑ.Λ Καναλακίου Αγ. Τριάδας 75, κεντρική οδός Αχέροντος, κυκλικός κόμβος - είσοδος Καναλακίου, επιστροφή όπισθεν του Δημαρχείου, ΚΤΕΛ, όπου εκεί ολοκληρώνεται η πορεία. Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία θα παρουσιαστεί ένα «εικονικό» τροχαίο ατύχημα και τρόποι αντιμετώπισής του. Στη δράση κυκλοφοριακής αγωγής, συμμετέχουν και συνδράμουν η Αστυνομική Διεύθυνση Καναλακίου, το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του δήμου Πάργας.
Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου όπου θα γίνουν παράλληλες προβολές και παρουσιάσεις  των υπόλοιπων σχολικών προγραμμάτων όπως, παραδοσιακών χορών, παραγωγής προϊόντων ελιάς, αγωγής υγείας, φωτογραφίας, περιβαλλοντικής αγωγής και γεωπονικών προϊόντων.
Οι εκδηλώσεις αυτές αφορούν τόσο την προάσπιση της ασφάλειας όλων, όσο και την προαγωγή της εκπαίδευσης και τη διασύνδεσή της με το κοινωνικό σύνολο.
Ο Διευθυντής
και
ο Σύλλογος  Διδασκόντων
ΕΠΑΛ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 12, 2016 Rating: 5 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σας προσκαλούμε να παραστείτε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΠΑ.Λ Καναλακίου την Τετάρτη 13 Απρι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: