ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

ΕΠΑΛ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε να παραστείτε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΠΑ.Λ Καναλακίου την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αφορά την παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
Η πρώτη δράση θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10.00, με υποδειγματική πορεία μηχανοκίνητων τροχοφόρων (μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα), από το σχολείο.  Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: ΕΠΑ.Λ Καναλακίου Αγ. Τριάδας 75, κεντρική οδός Αχέροντος, κυκλικός κόμβος - είσοδος Καναλακίου, επιστροφή όπισθεν του Δημαρχείου, ΚΤΕΛ, όπου εκεί ολοκληρώνεται η πορεία. Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία θα παρουσιαστεί ένα «εικονικό» τροχαίο ατύχημα και τρόποι αντιμετώπισής του. Στη δράση κυκλοφοριακής αγωγής, συμμετέχουν και συνδράμουν η Αστυνομική Διεύθυνση Καναλακίου, το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του δήμου Πάργας.
Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου όπου θα γίνουν παράλληλες προβολές και παρουσιάσεις  των υπόλοιπων σχολικών προγραμμάτων όπως, παραδοσιακών χορών, παραγωγής προϊόντων ελιάς, αγωγής υγείας, φωτογραφίας, περιβαλλοντικής αγωγής και γεωπονικών προϊόντων.
Οι εκδηλώσεις αυτές αφορούν τόσο την προάσπιση της ασφάλειας όλων, όσο και την προαγωγή της εκπαίδευσης και τη διασύνδεσή της με το κοινωνικό σύνολο.
Ο Διευθυντής
και
ο Σύλλογος  Διδασκόντων
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]