ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

«Ταξίδι μέσα στο χειμώνα με το Skarpos Tours: το ταξιδιωτικό γραφείο της Πάργας»To Skarpos Tours, το ταξιδιωτικό γραφείο της Πάργας, διοργανώνει  ταξίδια με ποικίλους προορισμούς όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα, όπως η εκδρομή που διοργάνωσε στις 17 με 20 Μαρτίου 2016. Ιδανικός χειμερινό προορισμό: το όμορφο Bansko που είναι το κέντρο της ψυχαγωγίας της γειτονικής μας Βουλγαρίας!  

«Το ταξίδι, όπως και η αγάπη, είναι μια προσπάθεια να μετατρέψει κανείς το όνειρο σε πραγματικότητα», όπως είπε ο Alain de Botton.

To Skarpos Tours προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε, να πάμε διακοπές και να κάνουμε εκδρομές σε πανέμορφους τόπους, με αξιοπιστία και απαράμιλλη ποιότητα.

Επίσης, ως επιχείρηση, το  Skarpos Tours που εδρεύει στην Ελλάδα, και ειδικότερα στην όμορφη Πάργα, ηγείται στην τουριστική αγορά, καθώς δίνει πολλές δυνατότητες στους πελάτες της και έχει δυναμικό επιχειρηματικό  προφίλ. Επιπλέον, η επιχείρηση μαζί με τους συνεργάτες της, σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές μετά την κρίση, συμβάλουν σε μια καλύτερη αλλαγή του κόσμου.

Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο απασχολημένος, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι διακοπές είναι μια από τις πιο πολύτιμες ανέσεις της ζωής…


Skarpos Tours: Discover Greece with us


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]