ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Αυτοκινητάκι της Google τράκαρε με λεωφορείο στην Καλιφόρνια
Ένα από τα αυτόματα αυτοκίνητα της Google τράκαρε με λεωφορείο στο Mountain View της Καλιφόρνια και είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι όχημα της εταιρείας προκάλεσε ατύχημα.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε ως ατύχημα στο τμήμα της τροχαίας στην Καλιφόρνια που ανακοινώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου, δίχως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η Google έγραψε ότι το όχημά της επιχειρούσε να προσπεράσει κάτι σακιά στον δρόμο όταν το αριστερό μπροστινό του μέρος συγκρούστηκε με την δεξιά πλευρά του λεωφορείου.

Ο χειριστής του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με νόμο της πολιτείας πρέπει να κάθεται στην μπροστινή θέση του οχήματος για να αρπάξει το τιμόνι όταν χρειαστεί, πίστευε ότι το λεωφορείο θα έκανε στην άκρη και δεν είχε τον έλεγχο όταν συνέβη η σύγκρουση.

Τα αυτοκίνητα της Google έχουν εμπλακεί σε πάνω από 12 συγκρούσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα αυτοκίνητα αποσύρονταν. Κανένας δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά από τις συγκρούσεις, σύμφωνα με τον Guardian.ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2016/03/google.html#ixzz41iojwZ3p
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]